Civilization

Civilization - BoardCivilization the Board Game er brætspillet bygget over den populære computerspilserie af samme navn, og det er måske et af de mest vellykkede eksempler på sådan en transformation. Både udseende og game play rammer lige i computerspillenes ånd, og samtidig er det i sig selv et forrygende strategispil. Spillerne styrer hver sit folk, der kæmper om at blive den mest magtfulde civilisation. Spillet kan vindes enten ved at blive den økonomisk stærkeste nation, den mest kulturelt eller teknologisk udviklede nation, eller ved at være den stærkeste krigsmagt. Reglerne kræver lidt arbejde, at komme ind i, men når man er kommet i gang med spillet er en sand fornøjelse uanset om man er fan af computerspillene eller ej.

Civilization er et brætspil i den tunge ende, og anbefales fra 14 år. Man skal regne med, at det første spil hurtigt kan tage 3-4 timer at spille, men med øvelse kan det nok klares på 2.

Civilization - Gold n Culture Civilization - Chinese


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/spilrobotten.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *