Galaxy Trucker

Galaxy Trucker - Board2Galaxy Trucker er brætspilsaction når det er bedst.

Spillerne kæmper på tid om at bygge det bedste rumskib ud fra en fælles bunke af rumskibskomponenter. Komponenterne skal passe sammen, og det er en god ide at få placeret masser af motorer, skjolde, kanoner, batterier, beboelseskamre for astronauter og meget mere, og så er det er en fordel at blive hurtigst færdig.

Men har du nu også bygget dit rumskib solidt nok? Efterfølgende handler det blandt andet om at få fat i flest handelsvarer under et stadig bombardement af meteorer og angreb fra rumpirater. Her kan blot en lille fejlkonstruktion betyde, at dit rumskib bliver flået fra hinanden til stor morskab for dine galaksetrucker modstandere.

Her er ganske enkelt tale om et spil man har lyst til at finde frem igen og igen. Hvis man ikke kan få nok findes flere udvidelser til Galaxy Trucker med endnu flere forskellige komponenter, man skal forsøge at placere på sit rumskib, forskellige alien racer man kan have ombord, nye rumskibskabeloner og meget mere.

Spillet er egnet fra ca. 12 år, og et spil tager omkring en time.

Galaxy-Trucker.jpg

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/spilrobotten.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *